top of page
Fietsenmaker Kinrooi

Uw fietsenwinkel en fietsenmaker in Kinrooi, Ophoven

Fietsenmaker, van onderhoud tot herstelling

Een lekke band fixen of kinderzitje monteren? Ketting spannen en smeren of vervangen? Voor- of achterderrailleur afstellen? Remblokken of ringslot vervangen? Remmen afstellen of hydraulische rem ontluchten? Deze en alle andere fietsherstellingen of het onderhoud van uw (elektrische) fiets kunt u met een gerust hart overlaten aan fietsenmaker Hornix Ronny Rijwielen in Kinrooi, Ophoven met een snelle, klantvriendelijke en vakkundige service.
 

Als vaste waarde in de buurt sta ik voor u klaar voor fietsonderhoud en fietsreparaties. U krijgt altijd een persoonlijke service als u uw fiets wilt laten herstellen, maar ik doe geen fietsherstellingen aan huis. Uw fiets kan wel aan huis opgehaald worden. Op beperkte schaal herstel ik ook grasmaaiers, die ik ook bij u thuis kan oppikken.

Onderhoud en herstelling

Fietsenwinkel, van stadsfiets tot elektrische fiets

Ik verkoop in mijn fietsenwinkel allerlei dames-, heren- en kinderfietsen van kwaliteitsmerken. Hierbij geef ik u graag advies over de juiste framehoogte, een fiets op maat en interessante accessoires voor uw fiets, van fietstassen en -manden, tot kinderstoelen, fietspompen en fietshelmen. U krijgt bovendien twee jaar garantie op een aangekochte fiets. Ik heb ook altijd een bescheiden aanbod aan tweedehandsfietsen in mijn zaak.

Van stadsfiets tot elektrische fiets

Een greep uit de kwaliteitsmerken:

Norta

Oxford

Bikkel bikes

BNB Bike

RIH

Andere fietsmerken

De laatste modellen in elektrische fietsen!

fietsenwinkel en fietsenmaker

Meer weten over mijn diensten of aanbod in (elektrische) fietsen? Bel of mail Hornix Ronny Rijwielen gerust!

bottom of page